Ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου για τους επιτυχόντες στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

2:12 μ.μ. - Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021
02:08 μ.μ. - Σάβ, 28/12/2021
Image: Ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου για τους επιτυχόντες στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Άξιοι συγχαρητηρίων βέβαια είναι και όσοι αγωνίσθηκαν αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο

Σε όλες και όλους εσάς τους νέους από τις Επαρχίες Ιεράπετρας και Σητείας που επιτύχατε την εισαγωγή σας στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζω θερμά συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές μου για καλές σπουδές και λαμπρή σταδιοδρομία.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για εσάς και τις οικογένειές σας καθώς ανταμείβονται οι κόποι της μαθητικής ζωής σας. Με πολλή και συστηματική μελέτη καταφέρατε να κάνετε πράξη το όνειρό σας να επιτύχετε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και να εισαχθείτε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, και μάλιστα μέσα σε αντίξοες υγειονομικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Σας συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου για την επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και βέβαια στους καθηγητές σας για την συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση που σας παρείχαν.

Άξιοι συγχαρητηρίων βέβαια είναι και όσοι αγωνίσθηκαν αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο της εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ας έχουν κατά νου ότι θα έχουν πολλές άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους, αρκεί να το πιστέψουν και να προσπαθούν με υπομονή, σκληρή δουλειά, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Πατρικά και εγκάρδια εύχομαι σε όλες και όλους σας ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ευλογεί πλούσια τη ζωή σας και κάθε προσπάθεια για πρόοδο και διεύρυνση των γνώσεων και των οριζόντων σας.