Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

11:28 π.μ. - Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
11:05 π.μ. - Τρί, 14/28/2024
Image: Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Για τη δράση τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και βρεφικά είδη αλλά και ενδύματα, υποδήματα και να τα προσφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το προσωπικό της Δομής, ευχαριστούν θερμά το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας για τη δράση τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και βρεφικά είδη αλλά και ενδύματα, υποδήματα και να τα προσφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του 15 μελους του σχολείου. Η προσφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν υλοποιήθηκε στις 25 Απρίλιου με επίσκεψη του Συλλόγου Γονέων και του 15 μελούς στο χώρο της Δομής. Η επίσκεψη τους συνοδεύτηκε από ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής και βιωματική συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών.

hxonews

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του σχολείου. Μέσα από τέτοιες δράσεις και τη συνεργασία των σχολείων ελπίζουμε σε μια ανθρώπινη κοινωνία!!

Ο συντονιστής

Δημήτριος Μιχελάρος