Ευχαριστήριο Μήνυμα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας για τα Αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

12:30 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024
12:06 μ.μ. - Δευ, 10/30/2024
Image: Ευχαριστήριο Μήνυμα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας για τα Αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

"Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αποτελεί ένα μήνυμα ότι η Κοινωνία καλεί για αλλαγή και εμείς, ως προοδευτικός χώρος, οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση"

Ως Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες του Νομού Λασιθίου, του συνδημότες μας και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για την στήριξή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλον αυτόν τον καιρό, με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα και την πρωτιά με την οποία μας τίμησαν.

Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια συνέβαλαν με τον προσωπικό τους αγώνα και την επιμονή τους, όλα τα μέλη των κατά τόπους Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, των Τοπικών Οργανώσεων, της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα, όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους που διασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αποτελεί ένα μήνυμα ότι η Κοινωνία καλεί για αλλαγή και εμείς, ως προοδευτικός χώρος, οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, εμπνέοντας και κινητοποιώντας όλους τους πολίτες. Μαζί θα εργαστούμε σκληρά διεκδικώντας ένα αύριο δομημένο στις ακλόνητες αρχές της Παράταξής μας: την Ισότητα, την Αλληλεγγύη, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, τη Συμμετοχή, τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και το Κράτος Δικαίου.

Γιώργος Μουλιανιτάκης, Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας