Ευχαριστήριο Α. Πανταζή σε Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου και Διοικητή τμήματος ασφαλείας Ιεράπετρας για την πρόσφατη επιτυχία τους

2:18 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
02:11 μ.μ. - Τετ, 29/18/2023
Image: Ευχαριστήριο Α. Πανταζή σε Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου και Διοικητή τμήματος ασφαλείας Ιεράπετρας για την πρόσφατη επιτυχία τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ως Δημοτική παράταξη και ως εκφραστές των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας, αισθανόμαστε την ανάγκη και παράλληλα την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την πρόσφατη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και του Α.Τ. Ιεράπετρας.

Συντονισμένα και με απόλυτη εχεμύθεια, με άψογο σχεδιασμό και συνεργασία ακόμα και με τους γονείς που κατήγγειλαν τα περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί του τμήματος Ιεράπετρας και με τη συνδρομή όμορων τμημάτων κατάφεραν ηχηρό πλήγμα στη μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών η οποία έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στην Ιεράπετρα.

Το αποτέλεσμα, η εξάρθρωση, η σύλληψη και η φυλάκιση πενταμελής σπείρας ναρκωτικών ουσιών που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Θέρμες ευχαριστίες για την επιτυχία τους στον αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Τσιριλάκη Μιχάλη και ιδιαίτερα στον Διοικητή του τμήματος ασφαλείας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Φρονιμάκη καθώς και σε όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι συμμετείχαν στην με απόλυτη μυστικότητα και επί σειρά μηνών παρακολούθηση της σπείρας.

Για τη δημοτική  παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

ΠΑΝΤΑΖΗΣ Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ