Ευχαριστήρια και ευχές Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Π.Τ. Ιεράπετρας

1:43 μ.μ. - Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020
01:12 μ.μ. - Τετ, 30/43/2020
Image: Ευχαριστήρια και ευχές Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Π.Τ. Ιεράπετρας

Με αίσθημα χαράς, οι εθελόντριες, οι εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, εκφράζουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2021

Με αίσθημα χαράς, οι εθελόντριες, οι εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, εκφράζουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2021 και τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή όλου του κόσμου στις προσπάθειες μας για τη δημιουργία του κλίματος αισιοδοξίας και αλληλεγγύης που απαιτούσαν οι άγιες αυτές μέρες. Δεν θα έχουμε εφέτος τη χαρά του Santa Ran, ούτε να ζυμώσουμε μελομακάρονα στο Γηροκομείο μας, ή να επισκεφθούμε με τον Άγιο Βασίλη το Νοσοκομείο και το κέντρο Νεφρού της Ιεράπετρας. Θα τους στείλουμε όμως την αγάπη μας και θα ευχηθούμε σε όλους, φιλοξενούμενους και εργαζόμενους να έχουν δύναμη στον αγώνα τους. Ειδικά στους νοσηλευόμενους ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να είναι μαζί με τις οικογένειες τους.

hxonews

Μπορούμε όμως να είμαστε υπερήφανοι ως κοινωνία γιατί καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες για φέτος ανάγκες της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς». Η συμμετοχή του κόσμου, του κάθε νοικοκυριού και του κάθε πολίτη που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του αλλά και θεσμών, φορέων, συλλογικοτήτων και επιχειρήσεων υπήρξε συγκινητική.

Πρώτοι, εκτός από τις ανώνυμες οικογένειες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας οι πυροσβέστες μας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας. Ακολούθησαν οι εργαζόμενοι στην ALPHA BANK, και ο Σύλλογος Αλλοδαπών Ιεράπετρας που μας προμήθευσε γάλα που είχαμε έλλειψη για να συμπληρωθούν οι τσάντες. Ανταποκρίθηκαν επίσης το Waikiki Cafe-Beach Bar, οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς, το Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, το κρεοπωλείο Καμαρίτης, ο Σύλλογος Μελισσοκόμων, το κρεοπωλείο Σακαδάκης, το εστιατόριο Koralli Restaurant & Pool bar, το Super Market SYNKA, το κρεοπωλείο Δερμιτζάκης fresh and frozen foods, οι εργαζόμενοι στην Παγκρήτια Τράπεζα, οι εργαζόμενοι και οι αγρότες από Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων "ΑΓΡΟΔΙΚΤΥΟ", το Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε δημόσια το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ που κάθε χρόνο υιοθετεί τις προσπάθειες μας και μας ενισχύει με το ποσό των 500 ευρώ. Επίσης πρέπει να ενημερώσουμε ότι με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενισχυθήκαμε με ποσότητες συσκευασμένων τροφίμων ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 340 τσαντών που οι ειδικές συνθήκες απαιτούσαν για τις φετινές γιορτές. Τρόφιμα επίσης θα διατεθούν και στο Γηροκομείο Ιεράπετρας.

Με σύνθημα ότι στον τόπο μας κανείς δεν είναι μόνος και με την αισιοδοξία ότι με σύνεση θα βγούμε νικηφόροι στον πόλεμο κατά της επιδημίας,

σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021.

Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές και το Δ.Σ. του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας.