Ευχαριστεί τον Δήμαρχο για την παραμονή της στη θέση της αντιδημάρχου η Μ. Ρουμελιωτάκη

12:45 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
12:01 μ.μ. - Τετ, 19/45/2022
Image: Ευχαριστεί τον Δήμαρχο για την παραμονή της στη θέση της αντιδημάρχου η Μ. Ρουμελιωτάκη

Δείτε αναλυτικά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

κ. Μαρίας Ρουμελιωτάκη

Επιθυμώ , καταρχάς , να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Καλαντζάκη Θεοδόσιο για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να μου δείχνει , ώστε να συνεχίσω να είμαι στη θέση της Αντιδημάρχου στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας. Μου δίνεται για μια ακόμη φορά η ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μας με μεγαλύτερη όρεξη , θέτοντας υψηλότερους στόχους για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Θέλω να διαβεβαιώσω το Δήμαρχο και όλη την Ομάδα ότι θα βάλω τα δυνατά μου , όπως πάντα, ώστε να ανταποκριθώ με επιτυχία στο έργο μας.

Λόγω του ότι με τη νέα μου θητεία δεν θα έχω στην αρμοδιότητά μου το Ανεξάρτητο Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα τα τέσσερα τελευταία χρόνια που εμπλέκονταν σε θέματα Π.Π.

Τη Διευθύντρια της αυτοτελούς Διεύθυνσης Π.Π. της Περιφέρειας Κρήτης κ. Πλουμίδη Ελένη , τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γουλιδάκη Ιωάννη, τον προϊστάμενο του τμήματος Π.Π. της ΠΕ Λασιθίου κ. Νικολαΐδη Νικόλαο , το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου κ.Μητσιογιάννη Νικόλαο , το Διοικητή Π.Υ. Ιεράπετρας κ.Καλιοντζή Δημήτριο , τον Διοικητή του Α/Τ Ιεράπετρας κ. Μπαντή Νίκο , τον Υποδιοικητή του Α/Τ Ιεράπετρας κ. Τζουμάκα , το Διοικητή της Ασφάλειας Ιεράπετρας κ.Φρονιμάκη Νεκτάριο , όλους τους εργαζόμενους του Α/Τ, το Λιμενάρχη Ιεράπετρας Αντιπλοίαρχο Λ Σ κ. Παπαδάκη Ιωάννη, τον Υπολιμενάρχη Ιεράπετρας Υποπλοίαρχο Λ Σ κ. Χρυσοφάκη Ιωάννη , όλους τους βαθμοφόρους του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Λασιθίου κ. Μωυσάκη Μαρία , τους Εθελοντές Σαμαρείτες μαζί με τον κ.Μαμαντόπουλο Αντρέα , την ΕΔΙΚ τη Λέσχη Φίλων Τετρακίνησης , τους Ραδιοερασιτέχνες , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλών , το Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου, καθώς και όλους τους ανώνυμους εθελοντές που συμμετείχαν σε οποιοδήποτε περιστατικό είτε πυρκαγιάς , είτε πλημμύρας , είτε κατολίσθησης κλπ. τους είχε ζητηθεί.

Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους προέδρους όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας για την αγαστή και άμεση συνεργασία που είχαμε και σε θέματα Π.Π.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνεργαστήκαμε σε θέματα Π.Π. , την Προϊσταμένη του Τμήματος Π.Π. του Δήμου Ιεράπετρας κ. Κασωτάκη Ελένη για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε από τη πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου ως αντιδήμαρχος, τον εργοδηγό του Δήμου κ.Ζαμπετάκη Νεκτάριο όλους τους ιδιώτες χωματουργους με τους οποίους είχαμε υπογράψει συμβάσεις συνεργασίας καθώς και όλα τα ΜΜΕ (ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες ) για την άμεση ενημέρωση-ανακοίνωση ολων των δελτίων τύπων του Τμήματος Π.Π. του Δήμου Ιεράπετρας.

Εύχομαι στο νέο Αντιδήμαρχο υγεία και καλή επιτυχία στις νέες του αρμοδιότητες.

Μαρία Ρουμελιωτάκη

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας