Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας και Ετικέτα Σχολείου eTwinning για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

9:24 π.μ. - Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Δευ, 19/24/2023
Image: Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας και Ετικέτα Σχολείου eTwinning για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Για το συνεργατικό eTwinning project “Calling For Earth Heroes” που υλοποιήθηκε το σχ.έτος 2021-2022

7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας: Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας έλαβαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας για το συνεργατικό eTwinning project “Calling For Earth Heroes” που υλοποιήθηκε το Σχ.έτος 2021-2022 και ήρθε να προστεθεί στην Eθνική Eτικέτα Ποιότητας που είχε λάβει το έργο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για ένα έργο με περιβαλλοντικό προσανατολισμό, για το οποίο συνεργαστήκαμε με άλλες 9 χώρες της Ευρώπης (Κύπρο, Πορτογαλία, Ιταλία, Τουρκία, Πολωνία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ισπανία).

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και πιστοποιεί πως η δουλειά των παιδιών, των εκπαιδευτικών και η συνεργασία με τους εταίρους πληροί υψηλής ποιότητας κριτήρια.

Τη συνεχή προσπάθειά μας για υλοποίηση ποιοτικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την ενεργή προώθηση των αξιών του eTwinning, αποδεικνύει η απονομή Ετικέτας Σχολείου eTwinning για το Σχ. έτος 2023-2024 στο Νηπιαγωγείο μας.

Οι σχολικές μονάδες στις οποίες απονέμεται η Ετικέτα Σχολείου eTwinning συγκροτούν ένα δίκτυο πρωτοπόρων σχολείων που χαράζει την πορεία της δράσης στην Ευρώπη.

Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας