Ευρωεκλογές 2024 :Στο Οροπέδιο Λασιθίου η Μαρία Καλουδιώτη

7:54 μ.μ. - Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
07:05 μ.μ. - Κυρ, 26/54/2024
Image: Ευρωεκλογές 2024 :Στο Οροπέδιο Λασιθίου η Μαρία Καλουδιώτη

Στις συζητήσεις με τον κόσμο κυριάρχησε το επικείμενο κλείσιμο του σπηλαίου του Δικταίου Άντρου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνόδεψε την Κυριακή 26/5 την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Καλουδιώτη στην περιοδεία της στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Αρχικά συμμετείχε στην εκδήλωση για την Μάχη του Λασιθίου, στην Παναγία την Κρουσταλένια, όπου και κατέθεσε στεφάνι η κ. Καλουδιώτη, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε Τζερμιάδο, Μέσα Λασίθι, Άγιο Κωνσταντίνο, Άγιο Γεώργιο, Αβρακόντε, Καμινάκι, Ψυχρό και Πλάτη.

hxonews

Στις συζητήσεις με τον κόσμο κυριάρχησε το επικείμενο κλείσιμο του σπηλαίου του Δικταίου Άνδρου, προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού, που μπορούσαν να είχαν γίνει εκτός τουριστικής περιόδου.

Η χρονική στιγμή που επιλέγει η κυβέρνηση να κλείσει το σπήλαιο για τους τουρίστες, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, θα προκαλέσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην τοπική οικονομία που στηρίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην επισκεψιμότητα του Δικταίου Άνδρου.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά ότι παρά τις υποσχέσεις την κυβέρνησης για άμεση χρηματοδότηση της αποκατάστασης του συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Τζερμιάδων, το κτήριο μέχρι και σήμερα παραμένει ακατάλληλο για τους μαθητές.  

26/05/2024

Ν.Ε. Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.