Ευχές απο τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για τη νέα σχολική χρονιά

9:53 π.μ. - Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
09:12 π.μ. - Παρ, 09/53/2016
Image: Ευχές απο τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας εύχεται για τη νέα σχολική χρονιά

«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.
Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη, επιμονή αλλά και πίστη στον καθημερινό αγώνα σας για την πραγμάτωση κάθε εκπαιδευτικού στόχου.
Η παιδεία, θεμέλιο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου, αποτελεί διαχρονικά τη σημαντικότερη επένδυση κάθε νέου ανθρώπου.
Σε μια δύσκολη εποχή, όπως τη σημερινή, εξακολουθεί να αποτελεί βασική προϋπόθεση, αλλά και εχέγγυο της επιδιωκόμενης προόδου.
Υποστηρίζοντας την παιδεία στον Δήμο μας και αυτή τη σχολική χρονιά, η διοίκηση του Δήμου Ιεράπετρας, οι Σχολικές Επιτροπές, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, μεθοδικά και υπεύθυνα, για υποστηρίξουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και να εξασφαλίσουμε σε όλους εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δήμου Ιεράπετρας, τις κατάλληλες συνθήκες εκπαίδευσης, μάθησης και προόδου.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα μια εποικοδομητική και δημιουργική νέα σχολική χρονιά!
Θεοδόσιος Ι. Καλαντζάκης 
Δήμαρχος Ιεράπετρας»