Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Εθελοντιακό Σύλλογο

1:06 μ.μ. - Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
01:11 μ.μ. - Τρί, 27/06/2018
Image: Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Εθελοντιακό Σύλλογο

Με τον Εθελοντιακό Σύλλογο Ιεράπετρας και συγκεκριμένα με τους κυρίους Χρήστο Κωστόπουλο, Νίκο Κοσιδεκάκη και Πέτρο Κατσιδονιώτη συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με τον Εθελοντιακό Σύλλογο Ιεράπετρας και συγκεκριμένα με τους κυρίους Χρήστο Κωστόπουλο, Νίκο Κοσιδεκάκη και Πέτρο Κατσιδονιώτη συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να ευχαριστήσει τα μέλη του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την κινητή μονάδα αλλά και για τη συνολική τους κοινωνική προσφορά. 
Συγκεκριμένα, λόγω της απόφασης του συλλόγου για διακοπή των δραστηριοτήτων του παραδόθηκαν στον Δήμο Ιεράπετρας σύγχρονα μηχανήματα, διαγνωστικές συσκευές και πολλά αναλώσιμα προϊόντα άκρως απαραίτητα για τον εξοπλισμό της κινητής μονάδας.
Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε: 
«Είναι άκρως αισιόδοξο για τον τόπο μας να βλέπουμε συνδημότες μας με πραγματικό ενδιαφέρον για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, καθώς μέσω του εθελοντισμού καταξιώνεται η ανθρώπινη ύπαρξη και αναδεικνύεται η ανθρωπιστική συνείδηση.
Ευχαριστώ πολύ τον Εθελοντιακό Σύλλογο για την προσφορά του εξοπλισμού και τους συγχαίρω για το σημαντικό τους έργο και γι’ αυτήν την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία».