Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το 15μελες Μ.Σ. του 1ου ΓΕ.Λ. Ιεράπετρας

7:06 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018
07:03 μ.μ. - Πέμ, 01/06/2018
Image: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το 15μελες Μ.Σ. του 1ου ΓΕ.Λ. Ιεράπετρας

Το 15μελες Μαθητικό Συμβούλιο του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας συνεδρίασε με σκοπο τον απολογισμό των εκδηλώσεων του 1/2 του σχολικού έτους 2017-2018

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος της πόλης μας ανταποκρίθηκε και αποδέχτηκε το κάλεσμα που έγινε για τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες μας. Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις μας  πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλων φίλων και συμπολιτών τους οποίους κι ευχαριστούμε. Κορύφωση ήταν η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα στο "Ostria Palace" που μας άφησε πλήρως ικανοποιημένους απο την προσέλευση του κόσμου. 
 
Δε θα φταναμε ομως στην υλοποίηση και στην επιτυχια των εκδηλώσεων μας χωρις τη στήριξη των καταστηματαρχών και των επιχειρηματιών της πόλης μας οι οποίοι για ακόμα μία φορά στάθηκαν στο πλευρό μας, τον Δήμο Ιεράπετρας για την καλή συνεργασία που είχαμε στην οργάνωση των εκδηλώσεων μας στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" καθώς κι όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 
Ξεχωριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπυτνης και Σητειας και τον Σεβασμιότατο κ.κ. Κύριλλο για την προσφορά του στη χοροεσπερίδα μας,  το κατάστημα "Εργασία" για τη συνεχή παροχή διαφημιστικών αφισών καθώς και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Ηχω FM 99, 8" για τη διαφήμιση της εκδήλωσης μας.
 
Καλή χρονιά σε όλους!
Το νέο έτος να φερει υγεία, αγάπη και πρόοδο!