Ετοιμάζουν «υποδοχή» στον Πρωθυπουργό στον Άγιο Νικόλαο

5:55 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
05:12 μ.μ. - Δευ, 19/55/2016
Image: Ετοιμάζουν «υποδοχή» στον Πρωθυπουργό στον Άγιο Νικόλαο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου καλεί τους πολίτες και φορείς της περιοχής σε διαμαρτυρία την Τετάρτη στις 11.00

Tο πρωί έξω από την αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου όπου θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Είναι για εμάς τους εργαζόμενους μια ευκαιρία να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την αγωνία μας για την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, για την κατάσταση στα Νοσοκομεία και τις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στη διαμαρτυρία έξω από την Αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 11.00 πμ.
Διεκδικούμε:
Δημόσια-δωρεάν υγεία για όλο το λαό, Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα Νοσοκομεία, Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -Αύξηση της χρηματοδότησης, Ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, Αύξηση των αμοιβών για νυχτερινά – αργίες – υπερωρίες, Μονιμοποίηση του Επικουρικού Προσωπικού, Κατάργηση των μνημονίων και των μνημονιακών νόμων.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής, το ΔΣ του Συλλόγου έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από 10.30 μέχρι 13.30.
Παράλληλα καλούμε τους πολίτες και φορείς του Αγ. Νικολάου αλλά και σωματεία από το χώρο της υγείας να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ