Εθιμοτυπική επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Ανδρουλάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

3:35 μ.μ. - Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019
03:11 μ.μ. - Σάβ, 09/35/2019
Image: Εθιμοτυπική επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Ανδρουλάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη, είχε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης

Ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος επισκέφθηκε τον κ. Γουλιδάκη στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου, συνεχάρη τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και του ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική  θητεία  αλλά και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
Από την πλευρά του ο κ. Γουλίδάκης ευχαρίστησε τον κ. Ανδρουλάκη και δήλωσε πως προσβλέπει στην πολύ καλή συνεργασία τους.
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας ,είχαμε  ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο πάνω σε θέματα που αφορούν την Π.Ε. Λασιθίου . Αναφερθήκαμε παράλληλα και στα τρέχοντα ζητήματα του Νομού, όπως μεταξύ άλλων, στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την αναστολή λειτουργίας του Μουσικού Γυμνάσιου Λασιθίου . Συζητήσαμε επίσης ,για το πως θα μπορέσουν να αναπτυχθούν περισσότερες δράσεις Πολιτισμού στο Λασίθι με αφορμή και το έτος Ερωτόκριτος» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης, επεσήμανε ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις και θα σταθεί αρωγός στο έργο που επιτελείται στην Π.Ε. Λασιθίου.
 
Οι κύριοι Γουλιδάκης και Ανδρουλάκης δεσμεύτηκαν από κοινού να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να δώσουν τον καλύτερό  τους εαυτό για να επιτύχουν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός Λασιθίου ,αλλά και για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής όλων των πολιτών .