Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Το μήνυμα της Κ. Σπυριδάκη για την επόμενη μέρα

9:26 π.μ. - Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024
09:10 π.μ. - Τρί, 15/26/2024
Image: Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Το μήνυμα της Κ. Σπυριδάκη για την επόμενη μέρα

Τα συγχαρητήρια της στον επανεκλεγείς Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και σε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία

Μια τρίμηνη πορεία γεμάτη πολιτικό ήθος και πολιτισμό έφτασε στο τέλος της, και αποδείχθηκε ότι η ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ δεν σταμάτησε ουδέποτε να είναι πρωταγωνιστής στην ιστορία αυτού του τόπου, δείχνοντας, δε, το δρόμο για όλες τις μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες. Ο αγώνας όλων των υποψηφίων ανέδειξε θησαυρούς για την Παράταξή μας, «θησαυρούς» για τους οποίους θα πρέπει όλοι μας να είμαστε υπερήφανοι. Αξιοποιώντας πλήρως τις ιδέες, τις προτάσεις και τις θέσεις που αναπτύχθηκαν, θα μπορέσουμε να συνθέσουμε το αύριο των πολιτικών μας και των δράσεών μας, οδηγώντας την Παράταξη μας ακόμα πιο ψηλά.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρό μας, Νίκο Ανδρουλάκη. Η καρδιά της βάσης μας έδωσε ισχυρή στήριξη και ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τόσο τους ακούραστους εθελοντές μας όσο και την ΕΔΕΚΑΠ που διασφάλισαν μια άψογη εκλογική διαδικασία και, φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 303.223 μέλη και τους φίλους του Κινήματος που στάθηκαν στο πλευρό μας με την εμπιστοσύνη τους. Από εδώ και πέρα, συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αφοσιωμένοι στην Κοινωνία μας που η έκκλησή της για ένα καλύτερο αύριο είναι πλέον εκκωφαντική.