Έσφαξε τη μάνα του με 20 μαχαιριές - Το δράμα που «κρύβεται» πίσω από την τραγωδία στο Μασταμπά

8:36 π.μ. - Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
08:10 π.μ. - Τρί, 27/36/2020
Image: Έσφαξε τη μάνα του με 20 μαχαιριές - Το δράμα που «κρύβεται» πίσω από την τραγωδία στο Μασταμπά

Σκότωσε τη μάνα του με 20 μαχαιριές και μαχαίρωσε την αδελφή του με άλλες 20

Έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του, τραυμάτισε σοβαρά τη δίδυμη αδερφή του και στη συνέχεια αποπειράθηκε - όπως όλα δείχνουν - να αυτοκτονήσει. Ο λόγος για έναν 51χρονο άνδρα, ο οποίος έγινε νωρίς χθες το απόγευμα “πρωταγωνιστής” σε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, που διαδραματίστηκε στο διαμέρισμα όπου ζούσε η τριμελής οικογένεια στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Νεκρή είναι μια 85χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχτηκε περισσότερες από 20 μαχαιριές από το ίδιο της το παιδί, το οποίο φέρεται να μαχαίρωσε - επίσης - περισσότερες από 20 φορές και την αδερφή του, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν οι τρεις τους, επί της οδού Μπεντεινάκη.

Η άτυχη ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε τάχιστα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν για να τη σώσουν οι γιατροί. Μέχρι χθες το βράδυ νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ο 51χρονος γιος της, ενώ στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται η αδερφή του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ελληνικής εθνικότητας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τα όσα επρόκειτο να λάβουν χώρα χθες στο διαμέρισμα του α’ ορόφου, όπου διέμενε ο ίδιος μαζί με τη δίδυμη αδερφή του και την ηλικιωμένη μητέρα τους.

Μέχρι χθες παρέμεναν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης άρχισε να μαχαιρώνει τη μητέρα του και την αδερφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι άκουσαν κραυγές αλλοφροσύνης από το διαμέρισμα και ενημέρωσαν τρομαγμένοι τις Αρχές.

Ο δράστης φέρεται να κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές τόσο στη μητέρα του, όσο και στη δίδυμη αδερφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδικοχαμένη 85χρονη δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, στην πλάτη και στα χέρια, ενώ, μεταξύ άλλων, δέχτηκε μαχαιριά και στο μάτι, η οποία φέρεται να διαπέρασε το κρανίο της. Όπως όλα δείχνουν, η ηλικιωμένη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίδραση στην επίθεση του γιου της. Πάντως, παρελήφθη ζωντανή από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που μετέβησαν εσπευσμένα στον τόπο της τραγωδίας.

Σε σοβαρή κατάσταση εντοπίστηκε μέσα στο επίμαχο διαμέρισμα και η 51χρονη κόρη της εκλιπούσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η δίδυμη αδερφή του μητροκτόνου παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είχε ακόμη μπηγμένο στην πλάτη της τμήμα από μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο αδερφός της για να την πλήξει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σοβαρότερα τραύματα τα έφερε στον τράχηλο και τα άκρα της.

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ αντίκρισαν μια λίμνη αίματος, ενώ το εσωτερικό του διαμερίσματος ήταν εμφανώς ανάστατο. Μάνα και κόρη παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που τις μετέφεραν τάχιστα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Δυστυχώς, ωστόσο, η 85χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν προέβαλε αντίσταση

Ας σημειωθεί ότι ο 51χρονος άνδρας δεν έφερε καμία αντίσταση στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πήγαν να τον συλλάβουν. Εξάλλου, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είχε προλάβει να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας - πιθανώς χάπια - και την ώρα που επρόκειτο να παραληφθεί από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. κατέρρευσε. Έτσι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με ασθενοφόρο. Αφού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ας σημειωθεί ότι ο δράστης έφερε, σύμφωνα με το neakriti.gr, κι εκείνος τραύματα από μαχαίρι κάτω από το αριστερό του στήθος. Επίσης έφερε και θλαστικά τραύματα. Όπως όλα δείχνουν, ο 51χρονος άνδρας φέρεται να αυτοτραυματίστηκε. Πάντως, χθες, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν συνολικά τέσσερα μαχαίρια από το διαμέρισμα όπου έλαβε χώρα το... λουτρό αίματος.

Αίματα παντού

«Άκουσα κάποιες φωνές... Κάποιες αφύσικες φωνές! Αίματα... αίματα που έτρεχαν». Αυτά τα λόγια κατάφερε να ψελλίσει χθες το απόγευμα στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ ΤV” περίοικος, η οποία φέρεται να μπήκε στο διαμέρισμα, λίγο μετά το περιστατικό, και αντίκρισε το σκηνικό θανάτου που είχε λάβει χώρα λίγα λεπτά νωρίτερα. Όπως μας είπε, κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί βλέποντας τα αίματα.

Mαρτυρίες γειτόνων «δεν προηγήθηκε καβγάς»

Μιλώντας χθες στην “ΚΡΗΤΗ TV”, γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν να λαμβάνει χώρα κάποιος καβγάς πριν το τραγικό περιστατικό. Εξάλλου, γενικότερα οι περίοικοι, παρά το ότι γνώριζαν ότι ο 51χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα, δεν είχαν διαπιστώσει ποτέ κάποιο βίαιο ξέσπασμα ή έστω κάποιο καβγά ή λογομαχία μεταξύ των μελών της τραγικής οικογένειας.

Τα χτυπήματα της μοίρας που είχε δεχτεί η οικογένεια

Πάντως, όπως δήλωσε χθες άλλη γείτονας της οικογένειας στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV”, περίοικοι είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν όσο μπορούν να στηρίξουν την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η οικογένεια είχε δεχτεί κι άλλα χτυπήματα της μοίρας στο παρελθόν. Εκτός από τον σύζυγο της αδικοχαμένης ηλικιωμένης, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή, η οικογένεια είχε χάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο παιδί της, το οποίο ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 51χρονος δράστης της απίστευτης τραγωδίας είχε πριν από αρκετά χρόνια κάνει “βουτιά” στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της οικογένειάς του, ωστόσο είχε καταφέρει να επιζήσει.

neakriti.gr