Έρχονται 4 προσλήψεις στον Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

9:00 π.μ. - Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020
09:06 π.μ. - Τετ, 24/00/2020
Image: Έρχονται 4 προσλήψεις στον Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

Στο τιμόνι του ΕΚΑΒ Κρήτης η Ρένα Μπαλή – Επισκέφθηκε τον Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

Η νέα Υπεύθυνη του Γραφείου κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης κα Ειρήνη Μπαλή επισκέφθηκε πρόσφατα τον Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τον Τομέα. Παράλληλα είχε επαφές με φορείς του τόπου.

Ο προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αγγελάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι η επίσκεψη της κας Μπαλή ήταν εθιμοτυπική με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Ήταν όμως ιδιαίτερα χρήσιμη για να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του Τομέα και τις ανάγκες του. Από άποψη αναλώσιμων υλικών και οχημάτων ως υπηρεσία είναι σε ένα καλό σημείο. Ως προς το προσωπικό ζητάνε 4 άτομα. Το αίτημα έχει εγκριθεί και σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν αιτήσεις. Πρόκειται για επικουρικό προσωπικό για 2 χρόνια με προοπτική οι θέσεις αυτές να γίνουν μόνιμες.

Ο κ. Αγγελάκης αναφέρθηκε ακόμη στην ετοιμότητα της υπηρεσίας για να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα κορωνοϊού. Το επόμενο χρονικό διάστημα οργανώνεται και η μεταστέγαση της υπηρεσίας πίσω από το Νοσοκομείο στο μέχρι τώρα παρκινγκ των γιατρών. Επιπλέον ανέφερε ότι εχθές, έγιναν τεστ κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό του Τομέα αλλά και του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της επιδημιολογικής μελέτης που είναι σε εξέλιξη στον νομό.