Έρευνα αγοράς για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στη Σ.Α.Ε.Κ. Ιεράπετρας

9:26 π.μ. - Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024
09:04 π.μ. - Τετ, 03/26/2024
Image: Έρευνα αγοράς για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στη Σ.Α.Ε.Κ. Ιεράπετρας

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να εκφράσουν την άποψή τους ως προς τις ανάγκες της αγοράς εργασίας

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ιεράπετρας (πρώην ΔΙΕΚ) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (επιχειρήσεις, υπηρεσίες, συλλογικά όργανα) που θέλουν να εκφράσουν την άποψή τους ως προς τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα https://forms.gle/TeScS2dTby4X56Y86 σχετικά με τις ειδικότητες που θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να λειτουργούν στη ΣΑΕΚ Ιεράπετρας. Δίνουμε τη δυνατότητα στους κοινωνικούς εταίρους να συμμετέχουν στη διάγνωση των αναγκών της τοπικής οικονομίας σε καταρτισμένους εργαζόμενους, στοχεύοντας να παρέχουμε υπηρεσίες κατάρτισης που να εναρμονίζονται με τις ανάγκες αυτές.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία με επιχειρήσεις και φορείς που επιθυμούν υφιστάμενο προσωπικό τους να καταρτιστεί σε κάποια ειδικότητα.

Παράλληλα, ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να διδάξουν σε ΣΑΕΚ ότι έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ώρα 14:00, νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές δύνανται να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά. Η είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr γίνεται με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, στο τηλέφωνο 2842027513 (ώρες 15.00-19.00) ή στο saekier@sch.gr

Μαρία Σουργιαδάκη - Αναπλ. Διευθύντρια ΣΑΕΚ Ιεράπετρας