ΕΠΣ Λασιθίου: Σήμερα 24.02 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ

11:08 π.μ. - Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Δευ, 24/08/2020
Image: ΕΠΣ Λασιθίου: Σήμερα 24.02 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Σύλλας Λουτσέτης στον Ηχώ 99,8

Σήμερα Δευτέρα 24.02  και ώρα 18.00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΠΣ Λσιθίου.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 24 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου και των άρθρων 20,21,22,23 και 25 του Καταστατικού καθώς και την από 7/03-02-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου (Ε.Π.Σ. Λασιθίου).

Συγκαλούμε Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Σωματείων-Τακτικών Μελών της Ε.Π.Σ. Λασιθίου στις 24 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λασιθίου (Λευκών Ορέων 3, Άγιος Νικόλαος Κρήτης) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δήλωση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου (από τον Πρόεδρο του) ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ. Λασιθίου.

Επικύρωση πληρεξουσίων Αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λασιθίου προεδρεύει της Γενικής Συνέλευσης (βάσει του Καταστατικού) για την διεύθυνση των συζητήσεων, και εκλογή τριών Γραμματέων για την τήρηση και τον έλεγχο και επικύρωση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Απολογισμός πεπραγμένων της Διοίκησης και επικύρωση αυτών από την Γενική Συνέλευση. (Διοικητικά—Οικονομικά—Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής).

Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Λασιθίου (Εννέα τακτικά μέλη και τρία Αναπληρωματικά με τετραετή (4ετή) θητεία σύμφωνα με τα άρθρα 30 και 31 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου).

Εκλογή τριών τακτικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή και δύο αναπληρωματικών με διάρκεια ίση με εκείνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (τετραετής) άρθρο 31 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου.

Σε περίπτωση πού δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την 24 Φεβρουαρίου 2020, η Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των Σωματείων—Τακτικών Μελών πού θα είναι παρόντα σε αυτήν χωρίς νέα πρόσκληση.

Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης δεν συζητούνται.

– Σας στέλνομε πίνακα υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής πού θα προκύψει από τις εκλογές της 24 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να το έχετε υπόψη σας.

Σας εφιστούμε την μεγάλη προσοχή σας ότι ψηφοδέλτιο πού φέρει μεγαλύτερο ή μικρότερο αριθμό σταυρών προτίμησης από τον αριθμό εννέα για τα τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από τον αριθμό τρία για τα τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής θεωρείται άκυρο.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις Εκλογές της 24 Φεβρουαρίου 2020:

Ατσαλάκης Στερεός του Μιχαήλ

Αχλαδιανάκης Γεώργιος του Ιωάννου

Ζερβάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Κοκολάκης Κωνσταντίνος του Ιωάννου

Κοντοπόδης Δημήτριος του Ιωάννου

Μεταξάκης Νικόλαος του Γεωργίου

Παπαγεωργίου Μιχαήλ του Ιωάννου

Πατεράκης Γεώργιος του Ιωάννου

Πολυχρονάκης Μύρων του Νικολάου

Στεφανάκης Νικόλαος του Χριστοφόρου

Τραντάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Τσιριντάνη Μαρία του Κωνσταντίνου

Χηνόπουλος Αθανάσιος του Περικλή

Χριστινάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Εξελεγκτική Επιτροπή

Βελόγλου Γεώργιος του Πέτρου

Λουτσέτης Αγησίλαος του Ανδρέα

Φραγκιαδάκη Χαρίκλεια του Δημόκριτου

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Σύλλας Λουτσέτης μίλησε στον Ηχώ 99,8: