Επιχείρηση «απαγκίστρωσης» από τον Σαββίδη στο ΣΥΡΙΖΑ

10:26 π.μ. - Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
10:03 π.μ. - Τετ, 14/26/2018
Image: Επιχείρηση «απαγκίστρωσης» από τον Σαββίδη στο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο

Τις επόμενες κινήσεις τους για το θέμα Σαββίδη μετά τις απαράδεκτες εικόνες στην Τούμπα,  τη διακοπή του πρωταθλήματος που αποφασίστηκε αλλά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναζητούν τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα, θα επιχειρηθεί – σύμφωνα με πληροφορίες – να γίνουν συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να φανεί πως δεν υπάρχει κανενός είδους προνομιακή σχέση μεταξύ κυβέρνησης – Σαββίδη, παρά τα όσα τους καταλογίζει η Αντιπολίτευση. 
 
Ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την εικόνα που διαμορφώνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και τις νέες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. 
 
Ήδη πάντως, ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να κρατούν … αποστάσεις από το Σαββίδη. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ελένης Αυλωνίτου η οποία υποστήριξε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει συλληφθεί για όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας. 
 
Στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, εκτός από τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα συζητηθεί και το θέμα της κράτησης των δύο ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Τουρκίας. 
 
 
 
in.gr