Επιχειρηματικός κόμβος της γεωργίας η 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017

10:36 π.μ. - Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
10:05 π.μ. - Πέμ, 25/36/2017
Image: Επιχειρηματικός κόμβος της γεωργίας η 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017

Στοχεύουμε στο άνοιγμα δρόμων για κλείσιμο συμφωνιών και στην ανάδειξη των προϊόντων μας , δηλώνει ο Ν. Χαριτάκης

Θέτουμε υψηλούς στόχους  και προσδοκούμε η  Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo να παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά της  νοτιοανατολικής Μεσογείου , δηλώνει στον ΗΧΩ fm 99,8 ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Νίκος Χαριτάκης. Η 2η AgroExpo εγκαινιάζεται αύριο Παρασκευή στι 7 το απόγευμα παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Γ. Τσιρώνη.



Ο αριθμός των εκθετών έχει διπλασιαστεί κάτι που αποδεικνύει ότι το περυσινό πρώτο εγχείρημα έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Στους στόχους είναι και η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνουν  Β2Β συναντήσεις τις οποίες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων της κεντρικής Ευρώπης καθώς στόχος είναι  η εξωστρέφεια και βέβαια το κλείσιμο συμφωνιών. Ανοίγονται μέσα από την έκθεση δρόμοι και ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να τους αξιοποιήσει αναλόγως, τόνισε ο κ. Χαριτάκης.


 
Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου  με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.