Επιτέλους ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης του δρόμου της Παχειάς Άμμου

11:47 π.μ. - Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021
11:12 π.μ. - Δευ, 13/47/2021
Image: Επιτέλους ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης του δρόμου της Παχειάς Άμμου

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γιώργος Ραπάνης εκφράζει την ικανοποίησή του και εφιστά την προσοχή των οδηγών

Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στον κεντρικό δρόμο της Παχειάς Άμμου και πλέον ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Ο συγκεκριμένος δρόμος είχε υποστεί πολλές φθορές και στο παρελθόν είχαν συμβεί και ατυχήματα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Ραπάνης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γουλιδάκη επισκέφθηκαν νωρίς το πρωί τον χώρο των εργασιών οι οποίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν 3 με 4 ημέρες. Είναι ένα έργο που είχε ανάγκη η Παχειά Άμμος όχι μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και για την ασφαλή διέλευση των οδηγών που περνούν από το χωριό και κατευθύνονται προς Σητεία και Ιεράπετρα και αντίστροφα προς Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο. Μεταξύ αυτών και οι οδηγοί φορτηγών που μεταφέρουν τα ευπαθή αγροτικά προϊόντα. Ο κ. Ραπάνης ανέφερε ακόμη ότι το έργο θα έχει έκταση 200 περίπου μέτρα πριν τη μεγάλη στροφή στην είσοδο προς το χωριό από Άγιο Νικόλαο θα περνά από το κέντρο του χωριού και φτάνει ως τη γέφυρα. Κάλεσε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχουν υπομονή και να σέβονται τη σήμανση.

Ακούστε εδώ τον κ. Ραπάνη:

-

Σχετική ανακοίνωση που συνιστάται η προσοχή των οδηγών έχει εκδοθεί και από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου όπου αναφέρονται τα εξής:

«Από την Δευτέρα 13-12-2021, θα εκτελούνται έργα επισκευής και αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του οικισμού Παχείας Άμμου Ιεράπετρας επί της Εθνικής οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στην παραπάνω περιοχή κατευθυνόμενοι από και προς την Παχεία ‘Άμμο να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση κατά την οδήγηση των οχημάτων τους, και να συμμορφώνονται προς την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων, για την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κ. Γιάννης Γουλιδάκη: