Επιστολή σχετικά με το "πάγωμα" προσλήψεων 18 επικουρικών του ΓΝΑΝ

8:49 π.μ. - Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022
08:05 π.μ. - Παρ, 20/49/2022
Image: Επιστολή σχετικά με το "πάγωμα" προσλήψεων 18 επικουρικών του ΓΝΑΝ

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου απέστειλε επιστολή προς τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα. Ελ. Μπορμπουδάκη σχετικά με το “πάγωμα” των προσλήψεων 18 επικουρικών εργαζομένων στο ΓΝΑΝ. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

κυρία διοικήτρια,

στις 5/5/2022 δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της Διαύγειας της 7ης ΥΠΕ δεκαεννέα αποφάσεις σας πρόσληψης επικουρικών εργαζομένων για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Όμως από την Τετάρτη 11/5 δόθηκε εντολή προς το ΓΝΑΝ να παγώσει η διαδικασία πρόσληψης λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος στις αποφάσεις, και έτσι μέχρι στιγμής έχει πιάσει δουλειά μόνο μία επικουρική υπάλληλος (η πρόσληψη έγινε πριν το πάγωμα) και έχει σταματήσει η διαδικασία διεξαγωγής πρόσληψης των υπόλοιπων 18 επικουρικών. Αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, τόσο για τους ίδιους τους προσλαμβανόμενους (πολλοί εξ αυτών παραιτήθηκαν από άλλες εργασίες) όσο και για το Νοσοκομείο και για εμάς τους εργαζόμενους που έχουμε άμεση ανάγκη τις νέες προσλήψεις.

Γι΄αυτό σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεπαγώσει άμεσα η διαδικασία των προσλήψεων των 18 επικουρικών για τους οποίους υπάρχουν αποφάσεις πρόσληψης και να προσληφθούν το συντομότερο δυνατόν

Εκ του ΔΣ