Επίσκεψη του Δημάρχου σε σχολεία της Ιεράπετρας και του Κουτσουρά

9:42 π.μ. - Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020
09:12 π.μ. - Τετ, 09/42/2020
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου σε σχολεία της Ιεράπετρας και του Κουτσουρά

Το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, το Γυμνάσιο του Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη

Το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, το Γυμνάσιο του Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, προκειμένου να διαπιστώσει το αποτέλεσμα μιας σειράς εργασιών (οικοδομικές εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ελαιοχρωματισμοί, υγρομόνωση, περίφραξη, πέργκολες, συντηρήσεις κουφωμάτων κτλ) που υλοποιήθηκαν.

Στη συνέχεια, συνομίλησαν με τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, κ. Φιλοκτήτη Τζαράκη και τον Διευθυντή του Λυκείου του Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Πατεράκη, σχετικά με επιπλέον ανάγκες των σχολείων, που έχουν προκύψει λόγω και της πανδημίας.

hxonews

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ανέφερε τα εξής: «Ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε και παρά το γεγονός ότι τα σχολεία είναι κλειστά, συνεχίζουμε, θέτοντας προτεραιότητες, να υλοποιούμε σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολεία όπου χρειάζεται.

Συνεχίζουμε, υλοποιώντας το πρόγραμμά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές για όλα τα σχολεία του Δήμου μας, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάνοντας στοχευμένες εργασίες και προμήθειες σύγχρονου εξοπλισμού.

Ευχαριστώ τον κ. Αστροπεκάκη και τους Διευθυντές των σχολείων για την άριστη συνεργασία. Εργαζόμαστε από κοινού προσανατολισμένοι στο να προσφέρουμε τις ευνοϊκότερες συνθήκες εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές του Δήμου Ιεράπετρας».