Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών

11:06 π.μ. - Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020
11:06 π.μ. - Κυρ, 21/06/2020
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών

Τις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από την αρχιτέκτονα συνεργάτη του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη προκειμένου να δρομολογήσουν μία νέα σειρά έργων και παρεμβάσεων

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου κ. Γιώργο Φανουράκη το παλιό δημοτικό σχολείο όπου προγραμματίστηκαν εργασίες συντήρησης και ανάδειξης καθώς και το χώρο που γεννήθηκε ο Πατριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης όπου έχει ξεκινήσει η μελέτη για την ανέγερση κτιρίου και ανάπλαση του σημείου. Επιπροσθέτως συζητήθηκαν παρεμβάσεις οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και την Πρόεδρο της κοινότητας Μαλών κα. Μαρία Βολυράκη επισκέφτηκαν το κτίριο δωρεάς του κ. Μαράκη το οποίο ανακαινίζει και διαμορφώνει ο Δήμος προκειμένου να διευθετήσουν τις εναπομένουσες εργασίες ώστε να παραδοθεί στο κοινό.

hxonews

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η ανάδειξη όλων των ιστορικών σημείων αλλά και των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε κάθε γωνιά του Δήμου είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέοι επισκέψιμοι χώροι για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες. 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεταξοχωρίου κ.  Λαμπράκη, τον κ. Φανουράκη, την πρόεδρο κα. Βολυράκη και τα μέλη του συμβουλίου των Μαλών που δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους ώστε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή να υλοποιούνται συνεχώς νέα έργα.»