Επίσκεψη Δημάρχου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κάτω Χωριού και της Αγίας Φωτιάς

9:18 μ.μ. - Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022
09:12 μ.μ. - Πέμ, 08/18/2022
Image: Επίσκεψη Δημάρχου  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κάτω Χωριού και της Αγίας Φωτιάς

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αναβάθμιση τους

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κάτω Χωριού και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αγίας Φωτεινής όπου αυτό το διάστημα βρίσκονται στην τελική ευθεία μια σειρά από παρεμβάσεις (μονώσεις, αλλαγή κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες) και προγραμματίζονται και άλλες (ελαιοχρωματισμοί), επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα Μαρία Σακαδάκη και τον επιβλέποντα μηχανικό, κ. Γεώργιο Ψαρρό και συνομίλησαν με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Οι εργασίες αποτελούν τμήμα του έργου «Παρεμβάσεις στους Παιδικούς, Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 360.000€.

Μετά την επιτόπια αυτοψία στους σταθμούς, ο κος Καλαντζάκης σημείωσε: «Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας για τη συντήρηση και βελτίωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας, προχωρήσαμε στην εκπόνηση σχετικών μελετών και στην εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή τους. Οι συγκεκριμένοι σταθμοί είναι από τους πρώτους βρεφονηπιακούς που δημιουργήθηκαν στην Ιεράπετρα και με τις εργασίες που δρομολογούμε προχωράμε στον πλήρη εκσυγχρονισμό τους. Επιπλέον, πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη ριζική ανακαίνιση του χώρου εστίασης των παραπάνω σταθμών με την τοποθέτηση νέου, σύγχρονου εξοπλισμού. Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι σταθμοί πλέον θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πλήρως ανακαινισμένοι, έχοντας αναβαθμιστεί λειτουργικά και αισθητικά».