Επίσκεψη Θραψανιώτη σε Βραχάσι - Σίσι για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση

1:42 μ.μ. - Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
01:10 μ.μ. - Παρ, 23/42/2020
Image: Επίσκεψη  Θραψανιώτη σε Βραχάσι - Σίσι  για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση

Το Βραχάσι και το Σίσι επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μανόλης Θραψανιώτης

Το Βραχάσι και το Σίσι επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μανόλης Θραψανιώτης με αφορμή τις καταστροφικές επιπτώσεις από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Στο Βραχάσι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κώστα Κυβερνητάκη και μέλη του συμβουλίου, τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Γιώργο Κωστάκη και κατοίκους στο κατάστημα της Δημοτικής κοινότητας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Βραχασίου Μανώλης Λεμπιδάκης.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιριά αλλά και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας,. Συζητήθηκαν και τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής (όπως θέματα υγείας, το λιμάνι στο Σίσι κλπ.) ενώ εκ μέρους του Βουλευτή έγινε τοποθέτηση για τις δυσμενείς εξελίξεις στους τομείς της οικονομίας, της υγείας αλλά και στα εθνικά θέματα.

Στην συνέχεια, συνοδευόμενος από το μέλος του Συμβουλίου Μανώλη Σουλαδάκη και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και κατοίκου της περιοχής Γιώργου Μηλιαρά, μετέβησαν σε ελαιώνες που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση, διαπιστώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης θα καταθέσει Κοινοβουλευτική Ερώτηση για την επιτάχυνση των αποζημιώσεων από τις καταστροφές.