Επιδότηση, με αναδρομική ισχύ, έως και 5.000 ευρώ για εξωτερικές θερμάστρες σε καφέ και εστιατόρια

8:16 π.μ. - Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
08:12 π.μ. - Τρί, 01/16/2020
Image: Επιδότηση, με αναδρομική ισχύ, έως και 5.000 ευρώ για εξωτερικές θερμάστρες σε καφέ και εστιατόρια

Επιδότηση έως και 5.000 σε καταστηματάρχες θα δώσει η κυβέρνηση για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων, σε εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να θερμαίνονται οι πελάτες

Γενναία επιδότηση έως και 5.000 για θερμάστρες σε καφέ και εστιατόρια θα δώσει η κυβέρνηση και μάλιστα με αναδρομική ισχύ!

Σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη, το μέτρο θα ισχύσει και για θερμαντικά σώματα που έχουν αγοραστεί από τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ η δράση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, που εντάσσεται στο ΕΣΠ Αθα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα και πρόκειται να διαρκέσει 2 μήνες.

«Δεν πρόκειται για δάνειο, όπως εσείς μου λέτε, είναι επιχορήγηση. Θα είναι λεφτά που θα παίρνουν, για θερμαντικά σώματα εξωτερικού χώρου που έχουν αγοράσει οι ίδιοι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όχι μόνο γι’ αυτά που θα πάρουν τώρα.

Προφανώς και αυτά που θα πάρουν τώρα θα καλυφθούν. Αλλά και για τιμολόγια που θα έχουν κόψει από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τώρα, εμείς θα πληρώνουμε στον καθένα 100 ευρώ ανά 15 τετραγωνικά, ακριβώς για να μπορέσουν να βάλουν, όταν θα φύγουμε από την καραντίνα, εξωτερικά σώματα θερμαντικά για να μη χρειαστεί να κλειστεί ο κόσμος μέσα και έχουμε νέα αναζωπύρωση», είχε πει χαρακτηριστικά ο Υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης.

Η εστίαση είναι κλειστή στην Αττική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις 3 Νοεμβρίου, πριν την επιβολή καθολικού lockdown το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

dikaiologitika.gr