Επίδομα παιδιού, προνοιακά, επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ: Έρχεται μπαράζ πληρωμών

9:33 π.μ. - Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
09:11 π.μ. - Πέμ, 21/33/2019
Image: Επίδομα παιδιού, προνοιακά, επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ: Έρχεται μπαράζ πληρωμών

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα.
 
Επίσης την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα καταβληθούν το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.
 
Αναλυτικότερα:
 
- το Επίδομα Παιδιού καταβάλλεται την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 8 Νοεμβρίου που έκλεισε η πλατφόρμα. Η καταβολή αφορά το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος.
 
- τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Νοεμβρίου καταβάλλονται την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.
 
- το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καταβάλλεται την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
 
- τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Νοέμβριο την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.
 
- το Επίδομα ενοικίου μηνός Νοεμβρίου θα καταβληθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Οκτωβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.