Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη από τον Άγιο Νικόλαο ως την Παχειά Άμμο

6:35 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023
06:05 μ.μ. - Τετ, 17/35/2023
Image: Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη από τον Άγιο Νικόλαο ως την Παχειά Άμμο

Η αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών.

Στην περιοχή μας αυτή την περίοδο «τρέχουν» τα γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής «Killer Heat» της Amazon, τα όσα εκτυλίχθηκαν ωστόσο το πρωί της Τετάρτης στο εθνικό δίκτυο Αγίου Νικολάου προς Ιεράπετρα δεν ήταν μέρος των εν λόγω γυρισμάτων αλλά πέρα για πέρα αληθινά.

Όλα ξεκίνησαν όταν αλλοδαπή γυναίκα (Νορβηγικής καταγωγής), μόνιμη κάτοικος της περιοχής, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου εντός της πόλεως του Αγίου Νικολάου ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημά της (συνεπιβάτιδα ήταν μια φίλη της) στην προσπάθειά της να διαφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αμέσως την ακολούθησαν για να ακολουθήσουν σκηνές… κινηματογραφικής ταινίας.

Η ίδια οδήγησε μέχρι τον κόμβο της Κριτσάς, από όπου και πήρε κατεύθυνση προς τη νέα εθνική οδό Αγίου Νικολάου-Σητείας.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγίου Νικολάου συνέχισαν να την ακολουθούν, κατορθώνοντας τελικά να την ακινητοποιήσουν, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Α.Τ. Ιεράπετρας, στο δρόμο από Παχειά Άμμο προς Επισκοπή Ιεράπετρας, αφού η γυναίκα είχε πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα στην Παχειά Άμμο προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών.

Της επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για σωρεία επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων (αντικανονικά προσπεράσματα, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα), ενώ η ίδια κρατείτο μέχρι και σήμερα, οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, η γυναίκα αν και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ (της έγινε αλκοτέστ που ήταν αρνητικό) φοβήθηκε τον έλεγχο και τυχόν βεβαίωση προστίμου και για αυτό προσπάθησε να διαφύγει.

Πηγή : Ανατολή -Νίκος Σγουρός