Επείγουσα έκκληση του "Παλμού Ζωής" για στέγη σε ηλικιωμένο στην Ιεράπετρα

8:34 π.μ. - Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021
08:06 π.μ. - Δευ, 28/34/2021
Image: Επείγουσα έκκληση του "Παλμού Ζωής" για στέγη σε ηλικιωμένο στην Ιεράπετρα

Ο " Παλμός Ζωής¨ στηρίζει πάνω από 25 οικογένειες - Ο Άγγελος Φασουλάκης στον Ηχώ 99,8

Στο γραφείο όπου στεγάζεται η ομάδα "Παλμός Ζωής" ζει ένας ηλικιωμένος στην Ιεράπετρα ο οποίος έμεινε χωρίς στέγη. Ο ηλικιωμένος δούλευε χρόνια στην Ιεράπετρα. Λαμβάνει ένα κοινωνικό επίδομα και με τη βοήθεια του "Παλμού Ζωής" βρέθηκε ένα σπίτι όπου έμενε για κάποιο χρονικό διάστημα πληρώνοντας ένα μικρό ενοίκιο. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες το χρειάστηκαν και ο ηλικιωμένος έμεινε χωρίς στέγη και μάλιστα σε μια περίοδο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Όπως ανέφερε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Άγγελος Φασουλάκης μέλος της ομάδας, διατέθηκε χώρος στο γραφείο τους έτσι ώστε ο ηλικιωμένος να μη χρειαστεί να τριγυρνά ή να μένει στη παραλία και μάλιστα σε μέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Πρόσθεσε ότι ο "Παλμός Ζωής" βοηθά τουλάχιστον 25 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο κόσμος, επαγγελματίες της περιοχής, τα Δημοπρατήρια κλπ είναι εκείνοι που μέσα από τις προσφορές τους βοηθούν το έργο τους. Κάθε επιπλέον προσφορά σε τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης είναι πολύτιμη, εξήγησε. Πρόσθεσε ακόμα ότι το γραφείο τους είναι ανοιχτά από τις 9.30 -13.30 επί της οδού Δημοκρατίας για όποιον επιθυμεί να προσφέρει.

Τονίζοντας στη συνέχεια ως πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών π. Φώτιος Διακάκης, ότι σε επόμενο χρόνο θα ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου σε αιμοδοσία που θα γίνει ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες μιας συντοπίτισσας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.