Εορταστική πεζοπορία και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

3:10 μ.μ. - Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
03:01 μ.μ. - Παρ, 18/10/2019
Image: Εορταστική πεζοπορία και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει για τα μέλη του και τις οικογένειες τους εορταστική πεζοπορία και εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με δώρο-έκπληξη για τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί

Η κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στην παραδοσιακή ταβέρνα ‘Ζυγός’ στο Καλό Χωριό. Θα προηγηθεί εύκολη προαιρετική πεζοπορία στην περιοχή. Οι πληροφορίες για την διαδρομή θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Μετά την ολοκλήρωση της πεζοπορίας θα συγκεντρωθούμε στην ταβέρνα και με τη συνοδεία λαϊκής μουσικής από ζωντανή ορχήστρα (συγκρότημα Αντώνη Χρυσού) θα κόψουμε την βασιλόπιτα, θα ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά και θα απολαύσουμε νόστιμες παραδοσιακές συνταγές. Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν, μπορούν να πάνε απ’ ευθείας στην ταβέρνα στις 13:30.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€ για πλήρες στάνταρ μενού (ορεκτικά, κυρίως πιάτο, ποτό: νερό, κρασί, ρακή, αναψυκτικά). Όσοι καταναλώσουν μπύρα και ουίσκι πληρώνουν επιπλέον ατομικά.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα 6946160654 (Ελένη) και 6948040401 (Αντρέας).
 
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου και άτομα από την οικογένεια τους. Φίλοι του Συλλόγου, που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη ή στενοί συγγενείς, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις) την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.
 
Για την καλύτερη διοργάνωση παρακαλούνται όσοι συμμετέχουν να πληρώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ (17/1). Η πληρωμή μπορεί να γίνει στον ταμία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 13, ώρες καταστημάτων).
 
Θερμές ευχές για τη νέα χρονιά!
 
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ