Έντονη αντιπαράθεση έφερε η εκλογή μελών σε επιτροπές στον Δήμο Ιεράπετρας

10:39 π.μ. - Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
10:09 π.μ. - Δευ, 23/39/2019
Image: Έντονη αντιπαράθεση έφερε η εκλογή μελών σε επιτροπές στον Δήμο Ιεράπετρας

Η αντιδήμαρχος Χ. Χατζημαρκάκη και ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Α. Πανταζής, στον Ηχώ 99,8

Σε επαναληπτική διαδικασία για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προχώρησε την Κυριακή Το δημοτικό συμβούλιο  Ιεράπετρας καθώς οι αποφάσεις που πάρθηκαν αρχικά, σε προηγούμενη συνεδρίαση,  δεν εγκρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
 
Ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε πως επί της πρώτης εκλογικής διαδικασίας έγιναν σοβαρές αστοχίες. Αυτό έχει ως συνέπεια επι ένα σχεδόν μήνα λόγω της μη εκλογής των ανωτέρω επιτροπών να μην είναι εφικτή η λήψη  σημαντικών  αποφάσεων. Η αντιδήμαρχος κα Χρύσα Χατζημαρκάκη σε μια ανακοίνωσή της για το τι έγινε ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και οι αποφάσεις δεν εγκρίθηκαν, προχώρησε σε μια παραπλανητική ανακοίνωση και ρίχνει την ευθύνη σε άλλους, σημείωσε ο κ. Πανταζής.
 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη η κα Χατζημαρκάκη εξηγώντας τους λόγους που οι αποφάσεις δεν εγκρίθηκαν, ανέφερε ότι το υπουργείο δεν έδωσε απαραίτητες διευκρινίσεις με συνέπεια αρκετοί δήμοι στη χώρα να αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα, και πρόσθεσε πως  κατά τη συνεδρίαση για την εκλογή των επιτροπών κανένα μέλος τους δημοτικού συμβουλίου, πλειοψηφίας ή μειοψηφίας  δεν έφερε αντιρρήσεις επί της διαδικασίας.
 
 
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη: