Έντονες διεργασίες για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια στο Λασίθι

10:46 π.μ. - Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
10:12 π.μ. - Παρ, 06/46/2019
Image: Έντονες διεργασίες για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια στο Λασίθι

Ποια ονόματα ακούγονται για τις λίστες των ψηφοδελτίων

Αναβρασμός στα κομματικά επιτελεία, τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα μας στις 7 Ιουλίου. Σε επίπεδο νομού Λασιθίου δίνουν και παίρνουν τα ονόματα που αναμένεται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.
 
Βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Εμμ. Θραψανιώτη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα 3 ακόμη πρόσωπα που έχουν μπει στο τραπέζι των συζητήσεων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο είναι της συνταξιούχου δικαστικής επιμελήτριας Χρύσας Σταυρακάκης-Λουτριανάκης, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Λασιθίου με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, της επιχειρηματίας στον χώρο  εστίασης Ειρήνης Καζαμία από τη Σητεία, που ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές καθώς και του Χαράλαμπου Δραγασάκη μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου και αδερφός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
 
Στη Ν.Δ. υποψήφιος ξανά θα είναι ο νυν βουλευτής, πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Έντονα ακούγονται επίσης τα ονόματα των Νεκτάριου Παπαβασιλείου νεοεκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Α. Μαρκογιαννάκη, της Δέσποινας Μπαλοθιάρη από τη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας και της Ειρήνης Ζουραράκη ιατρού γυναικολόγου.
 
Στο ΚΙΝΑΛ τα 4 πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο φαίνεται να έχουν «κλείσει». Πρόκειται για τους Φάνη Εικοσιπεντάκη επιχειρηματία, Μανώλη Κλώντζα γιατρό και περιφερειακό σύμβουλο, Αναστασία Ανδρουλάκη μέλος της Ν.Ε. και Κλαίρη Ψυλλινάκη-Μαγούλη, εκπαιδευτικό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας και υπεύθυνη Τύπου του Α.Ο. Αναγέννηση.