Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας για το Μουσικό Σχολείο Λασιθιου

5:56 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023
05:07 μ.μ. - Πέμ, 06/56/2023
Image: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας για το Μουσικό Σχολείο Λασιθιου

Τι ανέφερε στον Ηχώ ο Μ.Λιαπάκης πρόεδρος του συλλόγου γονέων ,τι απάντησε η αντιδήμαρχος Χ.Χατζημαρκάκη και ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Α.Πανταζής.

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο χθες στην συζήτηση για το Μουσικό Σχολείο, με αντικείμενο το κτιριακό και της καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της μελέτης και κατά συνέπεια της ανέγερσης, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Καβουσίου Μιχάλης Λιαπάκης στον ΗΧΩ FM, ζητώντας μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, αυτή να τεθεί σε διαβούλευση.

Αναφερόμενος στις εγγραφές μαθητών για την νέα χρόνια είπε ότι έχουν επηρεαστεί αρνητικά και εμφανίζεται μειωμένος ο αριθμός, λόγω των θεμάτων που έχουν προκύψει με το νέο κτίριο και ζήτησε «να γίνουν τουλάχιστον το καλοκαίρι οι εργασίες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου την νέα χρονιά».

Παρέμβαση για τα όσα ανέφερε ο κύριος Λιαπάκης έκανε η αντιδήμαρχος κυρία Χ. Χατζημαρκάκη και ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κύριος Αργύρης Πανταζής.

Η κυρία Χατζημαρκάκη, μεταξύ άλλων, είπε «ότι δεν έχω κανένα αίτημα του σχολείου που δεν έχει ικανοποιηθεί», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε στην διάθεση της διευθύντριας του σχολείου»

Ο κύριος Πανταζής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αδικαιολόγητες όπως είπε καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της μελέτης και της ανέγερσης, καθώς τόνισε «ότι τώρα έπρεπε να γίνονται τα εγκαίνια ή τουλάχιστον να είμασταν στο τελικό στάδιο αποπεράτωσης»