«Ένοχος όπως κατηγορείται». Συνέντευξη Σοφία Τσαγκαράκη μέλος Δικηγορικού συλλόγου Λασιθίου

1:22 μ.μ. - Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
01:10 μ.μ. - Πέμ, 20/22/2016
Image: «Ένοχος όπως κατηγορείται».  Συνέντευξη  Σοφία Τσαγκαράκη μέλος Δικηγορικού συλλόγου Λασιθίου

Παρουσίαση του βιβλίου του Πρωτοδίκη – συγγραφέα κ. Γιάννη Ευαγγελάτου

Η ζωή όλων μας κρύβει εκπλήξεις . Τα πράγματα δεν έρχονται  πάντα όπως τα περιμένουμε. Η καρδιά αντιμάχεται τη λογική. Μπορεί ένας αθώος να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη; Η αγάπη είναι μονόδρομος ; Μπορεί κάποιος να επιλέξει άλλο δρόμο από την αγάπη;  Η συνείδηση  έχει φωνή  και μιλάει στις μέρες μας ; 
Τις απαντήσεις θα τις βρούμε στο βιβλίο του Πρωτοδίκη – συγγραφέα κ. Γιάννη Ευαγγελάτου με τίτλο «ΕΝΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΑΙ».
 
Για την παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο μίλησε στον ΗΧΩ το μέλος του Δικηγορικού συλλόγου κα Σοφία Τσαγκαράκη., Ακούστε εδώ
 
Ανακοίνωση - κάλεσμα Δικηγορικού Συλλόγου. 
 
Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ ΝΤ., διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Πρωτοδίκη – συγγραφέα κ. Ιωάννη Ευαγγελάτου με τίτλο «ΕΝΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΑΙ».
 Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δικηγόρος Χανίων Ρόζα Μοτάκη -Κονταδάκη.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η Πρωτοδίκης Λασιθίου Αμαλία Μανουσάκη και οι δικηγόροι Λασιθίου Σοφία Τσαγκαράκη και Χριστόφορος Γιατζάκης.
 Την εκδήλωση θα καλύψουν μουσικά η Ξανθούλα Πορφυράκη, ο Σπύρος Τσικαλουδάκης και ο Χρήστος Κοτσαύτης.
 Σημειώνεται πως τα έσοδα από τα δικαιώματα του συγγραφέα, διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα αποδίδονται στο ΙΣΙΔΩΡΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΥΡΟΥ.
 Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το βιβλίο, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου (τηλ. 28410-32158) και στις εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ ΝΤ. (τηλ. 210-2779604).