Ενημερωτική συνάντηση με τους Περιφερειακούς Συμβούλους είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

12:45 π.μ. - Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
12:10 π.μ. - Τετ, 16/45/2019
Image: Ενημερωτική συνάντηση με τους Περιφερειακούς Συμβούλους είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση-εξέλιξη των έργων αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Νομό Λασιθίου

Ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση-εξέλιξη των έργων αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Νομό Λασιθίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου την Τρίτη 15 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Συμβούλων του Λασιθίου .
 
Ειδικότερα, στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γιάννης Ανδρουλάκης, η Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη και ο Γιώργος Τσιφετάκης ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη  δυνατό να παρευρεθούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κύριοι Κωνσταντίνος Ξενικάκης και Νεκτάριος Παπαβασιλείου.
 
Τη συνάντηση συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης στο πλαίσιο των δεσμεύσεών του ,προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Λασιθίου για τακτική ενημέρωσή τους για όλα τα θέματα  που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου . Όπως επισημάνθηκε, σε διμηνιαία βάση ,εκτός εκτάκτων περιπτώσεων , θα πραγματοποιείται προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης τους. 
 
Ο κ. Γουλιδάκης , ενημέρωσε για όλα τα  ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα χρηματοδοτούμενα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης , αλλά και εκείνα τα οποία πρόκειται να υλοποιήσει. Παράλληλα ,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υποστελέχωση προσωπικού που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στο θέμα της αποκατάστασης των καταστροφών της 6ης Απριλίου στο Νομό, στα τεχνικά έργα (φράγματα , ρέματα, και συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου),αλλά και στο σχεδιασμό δράσεων της Π.Ε. Λασιθίου για το 2020  για τον τουρισμό και τον πολιτισμό .