Ενημέρωση στον Άγιο Νικόλαο για το ηλεκτρονικό εμπόριο

8:42 π.μ. - Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017
08:03 π.μ. - Τετ, 22/42/2017
Image: Ενημέρωση στον Άγιο Νικόλαο για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Εσπερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο συνδιοργάνωσαν χθες το απόγευμα από κοινού το Επιμελητήριο Λασιθίου και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας μαζί με το ΤΕΙ Κρήτης

«Είναι μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λασιθίου με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, που είμαστε εταίροι, αλλά και στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Επιμελητηρίου σε θέματα που σχετίζονται με την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στο νομό μας» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Χαριτάκης.
 
Στην ενημερωτική εσπερίδα που χαρακτηρίστηκε από το υψηλό επίπεδο και την τεχνογνωσία των εισηγητών, παρουσιάστηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης στο διαδίκτυο, αλλά και τεχνικές και μέθοδοι για την καλύτερη αξιοποίηση και την αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο μέσα από την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει ένα τέτοιο κατάστημα. Όπως τόνισε ο Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα κανονικό κατάστημα που θέλει οργανωμένη προσπάθεια και στρατηγική για να στηθεί, έχει κόστος αλλά και σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας αν στηθεί σωστά.
 
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης παρουσιάστηκε ο τρόπος που λειτουργούν τα εργαλεία της Google και των κοινωνικών δικτύων και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν διαφημιστικά με μεγάλη αποτελεσματικότητα.


 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ