Ενημέρωση στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας για θέματα εφηβικής υγείας

3:03 μ.μ. - Σάββατο, 6 Απριλίου 2019
03:04 μ.μ. - Σάβ, 06/03/2019
Image: Ενημέρωση στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας για θέματα εφηβικής υγείας

Ευχαριστήριο στον Μαιευτήρα- Γυναικολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ.Σωκράτη Μέγκουλα

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
 
Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 1ΟΥ  Γυμνασίου Ιεράπετρας ,ευχαριστούμε θερμά τον Μαιευτήρα- Γυναικολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ.Σωκράτη Μέγκουλα ,για την ενημέρωση που έγινε στους μαθητές του σχολείου μας, σχετικά με θέματα εφηβικής υγείας και αλλαγές στην εφηβεία, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το σχολείο μας στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 21 Μαΐου 2019,στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας του τρέχοντος σχολικού έτους.

Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ιατρό και πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, που ενημέρωσε τους μαθητές του σχολείου μας για τη λειτουργία και το έργο του Ε.Ε.Σ, παρουσία εθελοντριών νοσοκόμων  του τοπικού τμήματος του Ε.Ε.Σ., καθώς και για θέματα σχετικά με εθισμούς και εξαρτήσεις. Η τελευταία ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου 2019,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ΟΥ Δημοτικού Σχολείου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της θεματικής εβδομάδας που διοργάνωσε το 1Ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας.

Και οι δύο προαναφερθέντες ομιλητές με την  αμεσότητα ,την επιστημοσύνη και την εθελοντική προσφορά τους συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίτευξη του ενημερωτικού και παιδευτικού ρόλου της θεματικής εβδομάδας.
 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. 
 
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας
ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕ03