Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος: Νέα προσφυγή στα δικαστήρια από τον Π. Μπαλοθιάρη

8:32 π.μ. - Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Πέμ, 20/32/2020
Image: Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος: Νέα προσφυγή στα δικαστήρια από τον  Π. Μπαλοθιάρη

Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης ως μη σύννομη

Αίτηση ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης, από την οποία προέκυψαν τα νέα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας προκειμένου να αντικατασταθούν τα παραιτηθέντα, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο κ. Παναγιώτης Μπαλοθιάρης υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν σύννομη και η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

Σε αυτή την κίνηση προχώρησε ο κ. Μπαλοθιάρης καθώς όπως προέκυψε στο δικαστήριο που έγινε στις αρχές του μήνα με αίτημα , που κατέθεσε ο ίδιος , να προκύψει προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που θα οδηγήσει τον Σύλλογο σε νέες εκλογές, ένα από τα ερωτήματα της προέδρου ήταν γιατί δεν έγινε η αίτηση ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης όπως προβλέπεται.

Μετά από συνεννόηση λοιπόν και με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αίτηση ακύρωσης και πράγματι αυτό έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Αφού πρώτα, κατάφεραν να έχουν στα χέρια τους τα πρακτικά της Γ.Σ. Η εξέλιξη αυτή πρακτικά σημαίνει ότι θα γίνει ένα νέο δικαστήριο προκειμένου να εξεταστεί η αίτηση ακύρωσης, σε ημερομηνία που ακόμη δεν έχει οριστεί.