Ενημέρωση για την Προμελέτη του Παραλιακού Μετώπου Ιεράπετρας στα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας

5:56 μ.μ. - Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021
05:08 μ.μ. - Πέμ, 19/56/2021
Image: Ενημέρωση για την Προμελέτη του Παραλιακού Μετώπου Ιεράπετρας στα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας

Από τον αντιδήμαρχο Γ. Ασπραδάκη

Την Τρίτη 17 Αυγούστου στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μελίνα Μερκούρη» παρουσιάστηκε η προμελέτη του Παραλιακού μετώπου και ακολούθησε ενημέρωση των έργων που υλοποιούνται στην πόλη της Ιεράπετρας στον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Χατζάκη και σε μέλη της Κοινότητας της Ιεράπετρας από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών κ. Γεώργιο Ασπραδάκη.

Η παρουσίαση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ετέθησαν αρκετά ερωτήματα, στα οποία δόθηκαν διευκρινίσεις. Υπενθυμίζεται ότι η Προμελέτη του Παραλιακού Μετώπου είχε παρουσιαστεί μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μελετητή- Αρχιτέκτονα Χωροτάκτη, κ. Γεώργιο Πετράκη, στις 23 Ιουλίου και έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις παρατηρήσεις τους και πιθανές εναλλακτικές προτάσεις στο e-mail ty.antidimarxos@0448.syzefxis.gov.gr έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

«Πιστεύουμε στο διάλογο, μετέχουμε στον διάλογο και επιθυμούμε την ευρεία συμμετοχή του κόσμου στη διαβούλευση που έχει ξεκινήσει, προκειμένου, όταν ολοκληρωθεί η μελέτη του παραλιακού μετώπου, να έχει δημιουργηθεί ένα άρτιο λειτουργικά και αισθητικά αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο όλους τους πολίτες της Ιεράπετρας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί ένας ανανεωμένος χώρος ανάπλασης που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής, αλλάζοντας πλήρως την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης μας», ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης.