English Institute G.Avramopoulou: Δωρεάν μαθήματα βουλγαρικών σε Έλληνες μαθητές και μαθήτριες

11:40 π.μ. - Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022
11:09 π.μ. - Δευ, 19/40/2022
Image: English Institute G.Avramopoulou: Δωρεάν μαθήματα βουλγαρικών σε Έλληνες μαθητές και μαθήτριες

Μαθήματα κάθε Κυριακή

Το English Institute G.Avramopoulou ,

Στα πλαίσια της διάθεσης του Ινστιτούτου για το πρόγραμμα του Κυριακάτικου Σχολείου Βουλγαρικής Γλώσσας και Κουλτούρας , σας ενημερώνει ότι τα δωρεάν μαθήματα που πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή είναι διαθέσιμα σε όλους τους ‘Ελληνες μαθητές και μαθήτριες .

Παρακολούθηση του προγράμματος - διάρκειας 3 ωρών με μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού – έχουν δικαίωμα μαθητές ηλικίας 4 έως 19 ετών , ανεξάρτητα από το αν παρακολουθούν μαθήματα στο φροντιστήριό μας ή όχι, αρκεί να είναι κάτοικοι Ιεράπετρας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες που θέλουν είτε από προσωπικό ενδιαφέρον να γνωρίσουν την γλώσσα και την κουλτούρα της χώρας, είτε για να φοιτήσουν σε κάποιο πανεπιστήμιό της. Πολλοί μαθητές υιοθετούν την προοπτική να σπουδάσουν στην Βουλγαρία , καθώς τα πανεπιστήμια της , ειδικά στην Ιατρική είναι πολύ δημοφιλή. Παρότι τα πανεπιστήμια αυτά είναι αγγλόφωνα, στο τελευταίο έτος σπουδών στην ιατρική, παραδίδονται μαθήματα στην βουλγαρική γλώσσα .

Επίσης, η πιστοποίηση παρακολούθησης προσμετρείται στο βιογραφικό σαν τυπικό προσόν γλωσσομάθειας.

Για συμμετοχή ή οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κα Μέριαμ Πέσοβα , την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος: 6937844402