Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα στο Νοσοκομείο Σητείας

10:22 π.μ. - Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023
10:02 π.μ. - Δευ, 06/22/2023
Image: Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα στο Νοσοκομείο Σητείας

Ο νέος εξοπλισμός θα διευκολύνει το έργο των Ιατρών, θα αυξήσει την ασφάλεια των χειρουργικών πράξεων και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου Σητείας

Μία υπερσύγχρονη ορθοπεδική χειρουργική τράπεζα παρελήφθη και τέθηκε σε λειτουργία στο νοσοκομείο Σητείας. Το μηχάνημα αξίας 80.000 ευρώ αγοράστηκε με την αξιοποίηση ειδικής επιχορήγησης που υπήρχε ανεκμετάλλευτη στα "συρτάρια", από το 2010.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου Σητείας, Μαρία Δαρατσιανού η αντικατάσταση της πεπαλαιωμένης (40 ετών) χειρουργικής τράπεζας καθώς και των χειρουργικών προβολέων 25ετίας της ίδιας αίθουσας αξίας 14.000,00 ευρώ, θα διευκολύνει το έργο των Ιατρών, θα αυξήσει την ασφάλεια των χειρουργικών πράξεων και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου Σητείας, προς όφελος της Υγείας των συμπολιτών μας!

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλες τις υπηρεσίες μας που δούλεψαν συντονισμένα, προγραμματισμένα και μεθοδικά. για την απόκτηση της χειρουργικής τράπεζας. Δημιουργήσαμε σύγχρονες συνθήκες στο χώρο του χειρουργείου, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες του νοσοκομείου μας για πολλά χρόνια" - αναφέρει η κ. Δαρατσιανού.

hxonews

cretalive.gr