
Επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας προβλέπεται την Τρίτη 18-03-2025 και την Τετάρτη 19-03-2025
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά 12 με 15°C
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο
Θυελλώδεις βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά από το απόγευμα της Τρίτης έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης
Αναλυτική πρόγνωση:
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Στη Θράκη, από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης 18-03-25 μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
β. Στη Χαλκιδική, Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα και Βοιωτία από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 18-03-25 έως τα ξημερώματα της Τετάρτης 19-03-2025.
Β. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:
α. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης 18-03-25 έως και το βράδυ της ίδιας μέρας στα ορεινά, ημιορεινά της Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου, ενώ στη Μακεδονία και Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
β. Από αργά το απόγευμα της Τρίτης 18-03-25 έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19-03-25 στα ορεινά, ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας.
γ. Την Τετάρτη 19-03-25, έως και τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Πελοποννήσου και έως το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης.
📌 Ενημέρωση & Πρόγνωση:
Επίσημη σελίδα της ΕΜΥ: www.oldportal.emy.gr
Προειδοποιήσεις Meteoalarm για Ελλάδα & Ευρώπη