Εμμ. Βρυγιωνάκης: "Θα είμαι δίπλα στον Ο.Α.Σ. προσφέροντας την βοήθειά μου σε οτιδήποτε χρειαστεί"

9:24 π.μ. - Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Δευ, 04/24/2024
Image: Εμμ. Βρυγιωνάκης: "Θα είμαι δίπλα στον Ο.Α.Σ. προσφέροντας την βοήθειά μου σε οτιδήποτε χρειαστεί"

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Α.Ε. ΟΤΑ για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Α.Ε. ΟΤΑ για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στον Οργανισμό είχα την τιμή να διατελώ ως μέλος του Δ.Σ. από το 2014 έως και το 2023 και σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να συμβάλλουμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας μέσα από την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων, τη δημιουργία προσωρινών και μόνιμων θέσεων εργασίας και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το δύσκολο διάστημα της πανδημίας δεν μείναμε ανενεργοί, αλλά αναλάβαμε πρωτοβουλίες αξιοποιώντας τις ψηφιακές δυνατότητες που μας δόθηκαν.

Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μου, γιατί όλα αυτά τα εννιά χρόνια κατέβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του Οργανισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, τον Διευθυντή, κ. Μανόλη Τσαντάκη, όπως και το προσωπικό του Ο.Α.Σ. για την άψογη συνεργασία.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο Σητείας κ. Πατεράκη και τον νυν κ. Ζερβάκη. Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, νέα και παλιά, καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ως εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σταυροχωρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας και ενεργός πολίτης θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα είμαι δίπλα στον Ο.Α.Σ. σε οτιδήποτε χρειαστεί, έχοντας πάντα ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας & πρώην Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού