Εμβολιασμοί: Σε Μύρτος και Παχειά Άμμο αυτή την εβδομάδα η κινητή μονάδα

7:21 π.μ. - Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021
07:07 π.μ. - Δευ, 12/21/2021
Image: Εμβολιασμοί: Σε Μύρτος και Παχειά Άμμο αυτή την εβδομάδα η κινητή μονάδα

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για τη δεύτερη εβδομάδα εμβολιασμών - Σχετικά με την ώρα έναρξης των εμβολιασμών θα γίνεται ενημέρωση από τους κατά τόπους Δήμους

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής-Γιορτή Ελευθερίας» συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι εμβολιασμοί απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Χθες 10 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση «σπάσαμε το φράγμα των 1000 εμβολιασμών από τις Κινητές Εμβολιαστικές Μονάδες της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης».

Οι αποστολές υλοποιούνται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης, την Π.Ε.Δ. και άλλους συναρμόδιους φορείς.

«Στόχος η επιτάχυνση της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Εμβολιασμού του Υπουργείου Υγείας. Για την συμμετοχή των πολιτών στις εμβολιαστικές δράσεις, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν ανακοινωθεί από τους οικείους δήμους».

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «σχετικά με την ώρα έναρξης των εμβολιασμών θα ενημερώνεστε από τους κατά τόπους Δήμους».

  Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εμβολιασμών  

neakriti.gr