Έλλη Κοκκίνου: Έπεσε Θύμα διαδικτυακής απάτης - Μοιράζουν λεφτά με το όνομά της

9:46 π.μ. - Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
09:01 π.μ. - Τετ, 20/46/2021
Image: Έλλη Κοκκίνου: Έπεσε Θύμα διαδικτυακής απάτης - Μοιράζουν λεφτά με το όνομά της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημερώθηκε από διάφορους θαυμαστές της πως επιτήδειος μοιράζει, χρησιμοποιώντας το όνομά της, μεγάλα χρηματικά ποσά

H λίστα των Ελλήνων celebrities που πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης ολοένα και μεγαλώνει. Στα ονόματα αυτών που είδαν να δημιουργούνται ψεύτικοι λογαριασμοί με τα ονόματά τους προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστο κόσμο ήρθε να προστεθεί σήμερα αυτό της Έλλης Κοκκίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημερώθηκε από διάφορους θαυμαστές της πως επιτήδειος μοιράζει, χρησιμοποιώντας το όνομά της, μεγάλα χρηματικά ποσά και ζητά τα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Έτσι, θέλησε να ενημερώσει όσους την ακολουθούν ότι πρόκειται για απάτη.

«Εδώ και μέρες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram και στο Facebook ότι ένας λογαριασμός με όνομα «ELLI KOKKINOU LIVE» κληρώνει 5.000€ μέσα από ένα παιχνίδι.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι πρόκειται για απάτη! Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μην κάνετε κάποια άλλη ενέργεια αν σας ζητηθεί.

Η επίσημη σελίδα μου στο Facebook αλλά και το Instagram Account μου έχουν σήμανση verify. Ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια.

hxonews

protothema.gr