Έκτακτο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο σήμερα στην Ιεράπετρα για τη συγχώνευση τμημάτων στα σχολεία

8:36 π.μ. - Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
08:10 π.μ. - Τρί, 19/36/2021
Image: Έκτακτο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο σήμερα στην Ιεράπετρα για τη συγχώνευση τμημάτων στα σχολεία

Θέμα σίτισης παιδιών θέτει η αντιδήμαρχος Χ. Χατζημαρκάκη

Με τον Διευθυντή κ. Μανουσάκη Θοδωρή αλλά και το Δεκαπενταμελές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας συναντήθηκαν χθες οι αντιδήμαρχοι Χρύσα Χατζημαρκάκη και Κώστας Αστροπεκάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βαγγέλη Μπινιχάκης προκειμένου να ενημερωθούν για τους λόγους που οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη.

Ενημερώθηκαν για τη συγχώνευση τμημάτων, τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα για όλες τις τάξεις του Λυκείου και όπως προέκυψε πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στη Β΄ τάξη αλλά και στην Ά τάξη του σχολείου με συγχρωτισμό μαθητών στις αίθουσες. Κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σήμερα, όπως δήλωσε στον Ηχώ 99,8 η κα Χατζημαρκάκη, θα γίνει έκτακτη μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα όπως και ένα ακόμα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων από το οποίο έχουν εξαιρεθεί όχι μόνο τα σχολεία της Ιεράπετρας αλλά και όλα τα σχολεία του Λασιθίου.