Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας - Ομόφωνη στήριξη στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

8:47 π.μ. - Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
08:09 π.μ. - Πέμ, 29/47/2022
Image: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας - Ομόφωνη στήριξη στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Τι αναφέρει το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατεπείγουσα, δια περιφοράς, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε χθες 28 Σεπτεμβρίου με σκοπό την έκδοση ψηφίσματος για το Παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 για την υποβάθμιση και την απαξίωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ακολουθεί το ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα:

«Το Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας της Ιεράπετρας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες σε μια πολύ εκτεταμένη γεωγραφική περιοχή και σε μια εξαιρετικά απαιτητική υγειονομικά περίοδο. Ως Δημοτικό Συμβούλιο δε δεχόμαστε καμιά υποβάθμισή του. Αιτούμαστε για τους δημότες μας ένα νοσοκομείο πλήρως στελεχωμένο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια εξοπλισμένο.

Παράλληλα, στηρίζουμε το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, καθώς και τα αιτήματά τους. Για το σκοπό αυτό όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου της Ιεράπετρας θα προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12:30 έως τις 15:30 και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση συνολικά το θέμα της κατάστασης του Νοσοκομείου μας που πάσχει από χρόνια υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση.

Απαιτούμε την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Ζητάμε τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει».