Έκτακτη συνάντηση μετόχων για το Βι.Πα. Ιεράπετρας

12:12 μ.μ. - Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023
12:02 μ.μ. - Παρ, 10/12/2023
Image: Έκτακτη συνάντηση μετόχων για το Βι.Πα. Ιεράπετρας

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00μμ στο Μελίνα Μερκούρη

Ο πρόεδρος, ο Δ/νων Σύμβουλος και το Δ.Σ. της εταιρείας «Βι.Πα. Ιεράπετρας Α.Ε.», σας ενημερώνουν:

  • Με την έκδοση της υπ’ αριθμό 122988/19-12-2022 απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η μοναδική πλέον υποχρέωση της εταιρείας «Βι.Πα. Ιεράπετρας Κρήτης Α.Ε.», είναι μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2023, να καταθέσει προς έγκριση την Πράξη Εφαρμογής. Η προσπάθεια μας είναι, η Πράξη Εφαρμογής να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αρχίσει και η κατασκευή του έργου.
  • Έχει προκηρυχτεί η υποβολή αιτήσεων μέχρι 23 Φεβρουαρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης, «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα» που περιλαμβάνεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), με σκοπό να επιχορηγήσει την κατασκευή νέων Επιχειρηματικών Πάρκων, με 68 εκατομμύρια ευρώ,

Με βάση τα παραπάνω, οι συνθήκες για την «Βι.Πα. Ιεράπετρας Κρήτης Α.Ε.» κρίνονται θετικές, αφού έχει πλέον την δυνατότητα το Πάρκο, να ενταχθεί και σε χρηματοδότηση.

Για τους παραπάνω λόγους, καλούμε τους μετόχους της εταιρείας και όποιους επιθυμούν να επενδύσουν στο Πάρκο, σε συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα 13-02-2023 στις 18:00 μμ., στην μικρή αίθουσα εκδηλώσεων του Μελίνα Μερκούρη, προκειμένου η εταιρεία να σας ενημερώσει και να καταγράψει το επενδυτικό ενδιαφέρον των επενδυτών, (παλαιών και νέων), με σκοπό να καθορίσει την Α φάση κατασκευής του Πάρκου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ