Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 24χρονη λεχώνα που προσβλήθηκε με ιό γρίπης

12:39 μ.μ. - Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019
12:07 μ.μ. - Τρί, 02/39/2019
Image: Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 24χρονη λεχώνα που προσβλήθηκε με ιό γρίπης

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πνευμονολογική κλινική

Πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ η 24χρονη που προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης H1N1 και γέννησε μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης.
Η 24χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πνευμονολογική κλινική του ΠαΓΝΗ.
 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο cretapost, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος η κατάσταση της 24χρονης Θεοδώρας δεν εμπνέει καμία ανησυχία και είναι σταθερή.
«Η 24χρονη έχει πάρει εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται αυτήν την ώρα στην Πνευμονολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Στο πλευρό της βρίσκεται όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή».
 
Αρχικά η 24χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με δέκατα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην πνευμονολογική κλινική. Η κατάσταση της όμως επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.
Οι γιατροί έκριναν ότι για να μην κινδυνεύσει το μωρό έπρεπε να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική.
 
Το μωρό νοσηλεύεται στο τμήμα Νεογνών του νοσοκομείου και δεν χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη.
«Ως προς το βρέφος βρίσκεται στην Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή ωστόσο χρειάζεται να παραμείνει ακόμα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση» τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου.
 
Το κοριτσάκι θα βαφτιστεί Ευαγγελία και οι γονείς αποφάσισαν να της δώσουν και δεύτερο όνομα, Ευδοξία καθώς γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου.
 
 
cretapost.gr